Nieuws en acties

Hieronder een overzicht van nieuws over en acties voor de Voedselbank Achtkarspelen:

 

Recente acties:

 

Douwe Egbertsactie 2020/2021

     Voedselbank Achtkarspelen en de Lionsclub Surhuisterveen/de Leyen zamelen opnieuw Douwe Egberts waardepunten in. Van de punten ontvangt de Voedselbank weer pakken koffie voor haar clienten.

 

Modique – actie 2020

        Modique Buitenpost heeft Postcode kaarten ingezameld hiermee heeft de Voedselbank wasmiddelen ontvangen van Albert Heijn.

 

Supermarkten Achtkarspelen

Door acties bij Jumbo en Albert Heijn in Surhuisterveen, de Spar in Drogeham en Coop in Buitenpost is de Voedselbank afgelopen maanden weer royaal van levensmiddelen voorzien.

 

Lauwerscollege 

      Verspreid over drie dagen zijn 15 lessen gegeven aan leerlingen van het Lauwerscollege in Buitenpost. De lessen gingen over de voedselbank Achtkarspelen en de over de landelijke organisatie die goederen inzameld. Door de leerlingen werden tassen vol voedsel meegebracht. 

 

Plaatselijk belang Surhuisterveen 

   Plaatselijk Belang Surhuisterveen heeft voor  een bedrag van maar liefst € 1.000,00 noodzakelijke goederen te gekocht voor de voedselbank. Uiteraard zijn deze boodschappen bij een plaatselijke supermarkt gekocht.

 

Diverse instellingen en particulieren

  Diverse bedrijven, particulieren, scholen en kerken  zorgden voor goederen en geld waarmee ons magazijn goed is aangevuld.